Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přípravka v roce 2011

10. 12. 2011

Schůzky se konají každou středu od 16 hodin.

Vedoucí: Marcela Šanovcová

Co je za námi:

21. prosince - Vánoční besídka

cats.jpg


2. listopadu - Podzimníčci a pečení brambor

Na dnešní schůzce si děti vyráběli podzimníčky - postavičky z přírodních zrdojů. Pak si zahráli hru Cukr, káva, limonáda .. A na závěr se posilnili pečenými bramborami.

Fotografie zde

 

1.jpg

 

 

27. září - Opékání

Původně to vlastně měla být drakiáda spojená s opékáním, ale vzhledem k počasí, kdy se skoro nepohl ani lístek, zůstalo pouze u opékání párku. I přesto si děti odpoledne krásně užili.

Fotografie zde

 

 

 

1.jpg

 

 

 

20. srpna - 8. hasičské klání v Křovicích

Fotografie zde

 

23. června - Šipkovaná

Fotografie zde

 

1.jpg

 

18.června - Festival přípravek v Bílých Poličanech

 

V sobotu 18.června jsme se s našimi dětmi vydali na 1 Festival přípravek Královéhradeckého kraje, který se konal v Bílých Poličanech. Festivalu se zúčastnilo celkem 8 kolektivů malých hasičů. Každý předvedl, co se naučil. Naše děti předvedli ukázku požárního útoku a štafety. Zúčastnilo se 10 dětí. Myslím, že přestože to byl jejich první festival, zvládli ho dokonale. Pro děti pořadatelé připravili i další vyžití - skákací hrady, malování na obličej, trampolínu, tvoření z nafukovacích balónků. Den se nám vydařil a děti si odváželi domů mimo pomalovaných obličejů i krásné zážitky.

Fotografie zde

 

1.jpg

 

 

16. června - Ukázka pro děti z Mateřské školky Val

Tento čtvrtek jsme si udělali takovou malou generálku na nadcházející sobotu. Dětem z mateřské školky ve Valu jsme předvedli, co jsme si nachystali na Festival přípravek.

Fotogalerie zde

 

1.jpg

 

3.června - Den bezpečnostních složek v Dobrušce

Tento den se naši nejmenší předvedli na Dnu bezpečnostních a záchranných složek v Dobrušce. Davu přihlížejících předvedli svou ukázku požárního útoku. Vše se jim krásně povedlo a snad i jim se jejich vystoupení líbilo.

Fotografie z Dobrušky zde

1.jpg

 

30. dubna 2011 - účast na soutěži ve Valu - 6.místo